Vrij van COVID-symptomen

Om onze gezondheid en die van de andere patiënten te waarborgen, kunnen wij u niet behandelen als u momenteel (mogelijk) besmet bent met het coronavirus. 1 van de eerste symptomen die kunnen optreden is reuk- en smaakverlies. Andere symptomen van een besmetting zijn hoesten, koorts, vermoeidheid, pijn op de borstkas en eventueel kortademigheid. Hebt u een van deze symptomen, of hebt u deze symptomen de afgelopen 2 weken gehad, gelieve ons dan te contacteren. Wij zullen dan uw afspraak verplaatsen. Ook wanneer 1 van uw gezinsleden symptomen van Covid-19 vertoont of vertoond heeft, vragen wij u uw afspraak te annuleren.

Mondmaskers

Aangezien de osteopaat valt onder de regeling van de contactberoepen, blijft ook na 1 oktober het mondmasker verplicht in de praktijk.
Wij verwachten van onze patiënten dat zij eveneens een mondmasker dragen en dit aandoen vòòr het betreden van de wachtruimte. U voorziet dus bij voorkeur zelf een mondmasker. Dit kan een chirurgisch of een zelfgemaakt mondmasker zijn.  Meer uitleg over het hoe en waarom van mondmaskers, alsmede hoe ze correct te gebruiken, kan u terug vinden op deze website

Handhygiëne

Naast social distancing is ook een goede handygiëne essentieel om verspreiding van het coronavirus te beperken. Wij ontsmetten voor en na elke behandeling onze handen. Wij vragen u om ook bij het binnenkomen van de praktijk uw handen te ontsmetten. Uw handen wassen met water en zeep is ook steeds mogelijk. Gelieve uw handen af te drogen met het voorziene papier en dit dan in de vuilbak te werpen. Tussen twee afspraken door zullen ook de behandeltafel en deurklinken ontsmet worden.

Stiptheid

Sowieso hechten wij veel belang aan stiptheid, maar in deze tijden nog net dat tikkeltje meer. Probeer stipt op tijd uw afspraak na te komen. Kom op tijd, maar niet veel te vroeg, zodat de tijd in de wachtzaal beperkt wordt tot het minimum. Bent u toch wat te vroeg, gelieve dan zoveel mogelijk in uw auto te wachten. Er zal in de wachtzaal ook geen lectuur voorzien worden.

Wij zorgen voor een aparte uitgang vanuit de praktijkruimte. Zo hoeven patiënten elkaar nooit te kruisen en hebben wij tussendoor even de tijd om de praktijk te ontsmetten.

Neem een eigen badhanddoek mee

Om hygiënischer te kunnen werken, gebruiken wij momenteel geen overtrek op onze behandeltafel. Om de consultatie toch een stuk aangenamer voor u te laten verlopen, is het aangeraden om zelf een badhanddoek mee te nemen. Vergeet niet om deze handdoek dan na de behandeling ook even in de wasmachine te stoppen en te wassen op 60°.

Betaal contactloos

Ook door contactloos te betalen, kunnen we verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Het is in de praktijk niet mogelijk om met Bancontact te betalen, maar u kan wel betalen met uw smartphone. Veel banking-apps hebben deze functie tegenwoordig standaard geïntegreerd, maar u kan hiervoor ook de Payconiq by Bancontact app op uw smartphone installeren. U scant dan de QR-code die wij aanmaken. Even eenvoudig als betalen met de kaart, en volledig contactloos!

RE-BALANCE OSTEOPATHIEPRAKTIJK

Hoge Kaart 188
2930 Brasschaat

Hans Vander Mast

Copyright ©2020 Re-Balance BV