IMG_1569

Ik studeerde in 2019 af aan de ‘The International Academy of Osteopathy’ (IAO) in Gent. Ik behaalde hier eerst mijn Bachelor en nadien mijn Master in de osteopathie (Msc. Ost.) via een samenwerking met Buckinghamshire New University in Engeland.
Ik maakte reeds op heel vroege leeftijd kennis met osteopathie. Zo vroeg dat het niet zo zeer een herinnering is maar eerder een verhaal waarmee ik opgegroeid ben. Op anderhalf jarige leeftijd was een osteopathische behandeling de oplossing voor een mechanische disfunctie die mogelijks een invloed zou gehad hebben op mijn ontwikkeling.

De complexiteit en grootheid van het lichaam hebben me altijd erg geïntrigeerd. Het was me al snel duidelijk dat het lichaam net als een puzzel uit allerlei kleine stukken bestaat. Sterker nog: alle kleine stukken vormen een geheel en elk stuk beïnvloedt het grotere geheel op een unieke manier. Deze interesse gecombineerd met een passie om mensen te helpen resulteerde in mijn keuze voor osteopathie.
Naast mijn werk als osteopaat, assisteer ik zowel in België als in het buitenland aan de ‘International Academy of Osteopathy’. Ik vind het zelf erg belangrijk om levenslang te blijven studeren en continu op de hoogte te blijven van de laatste wetenschappelijke visies en ontwikkelingen.

Na een aantal mooie ervaringen bij het behandelen van kinderen werd ik eraan herinnerd hoe dit verhaal begonnen was voor mij namelijk op jonge leeftijd. Hierdoor ben ik kort na mijn masteropleiding begonnen aan de 2-jarige postgraduaat opleiding osteopathie bij kinderen.

RE-BALANCE OSTEOPATHIEPRAKTIJK

Hoge Kaart 188
2930 Brasschaat

Hans Vander Mast

Jana Detré

Copyright ©2020 Re-Balance BV